4 / Cum să iei examenele în mod vampiric

4. De când am devenit vampir, mă ocup cu proiecte de caritate și de promovare a principiilor vampirești printre cei care au nevoie, fiind influenstăriță rujată și șmecheră, cu 1000000 de like-uri pe Facebook, cele mai multe venind din partea VA-urilor (adică a Vampirilor Aspiranți). Visez să fiu invitată la Bucureștiul-Ghena-Europei-Show, că stă în firea mea să mă bag în seamă.

Datorită promovabilităţii destul de scăzute la examene în zilele noastre, când se copie foarte mult, iar când nu se copie, se pică, m-am gândit să vin în ajutorul celor care vor să treacă examenele şi să dezvălui o metodă prin care materia poate fi asimilată rapid şi eficace, astfel încât să asigure note de trecere întotdeauna.

Este o metodă dovedită şi foarte eficientă, pe care am folosit-o şi eu şi care e renumită în întreaga comunitate a vampirilor. Folosind această metodă, vă asiguraţi promovarea 100%, nu va mai fi nevoie să daţi bani pe supt mână la profesori sau să pierdeți vremea la meditații premergătoare pregătitoare. Nu veţi mai pica niciodată la examene deoarece, doar cu ajutorul minţii proprii veţi reuşi, oricât de dificilă ar fi materia, să dați răspunsuri dacă nu corecte, aproximativ cele mai corecte.

Această metodă este valabilă pentru orice fel de examen, la facultate, de şoferi, de ministru, de președinte, de maestru spiritual, de influenstăr, de covid, de propagandă, de etc, etc, etc.

Metoda este dezvoltată de Ordo Templii Echidocții (OTE), o societate secretă c-o vechime de 700 de ani, despre care nu se cunosc foarte multe deoarece membrii îi păstrează cu sfinţenie secretele, transmise prin viu grai sau zidite în zidurile cetății Argeșului. Ana. Vampirii au posibilitatea, atunci când iau parte la Vampiriade, să devină membri ai mai multor societăţi secrete, la alegere, unele fiind opţionale şi altele obligatorii, fiecare cu platforma proprie de dezvoltare şi promovare, și fiecare, binențeles, cu cotizație aparte. Eu m-am înscris în mai multe, despre care vă voi povesti altădată, printre care şi OTE, societatea care ne face docți în toate și promovează succesul garantat în studiile de orice fel.

Metoda dezvoltată de OTE are la bază deschiderea centrilor nervoşi din partea mediană a creierului (mesencephalon) care conţine Substantia Nigra ce joacă un rol vital în răsplată, droguri şi mişcare, elementele vitale în procesul de învăţare. Cei mai mulţi dintre oameni au aceşti centri blocaţi şi de aceea nu reuşesc să ia cu brio toate examenele, așa ca noi, membrii OTE, supradenumiți și Oteri.

Iată ce trebuie să faceţi pentru a vă pune în mişcare din nou Substantia Nigra. 

Se ia un vas de cristal şi se umple cu apă de izvor (poate fi folosită şi apa plată Evian sau Izvorul Negru). În total sunt necesari 1,77 litri. În această apă se pune o piatră specială, numită Piatra Vampirului (detalii mai jos), după ce a fost spălată de 3 ori în apa de la robinet şi uscată delicat cu un prosop de bumbac roşu. Se ia materia care trebuie învăţată (de exemplu: Limba şi Literatura Română) şi se răsfoieşte atent, citind pe îndelete, foaie cu foaie, de la cap la coadă. Acest lucru se face neapărat de două ori, timp în care se și numără paginile citite, ca să se facă extracția totalului de pagini (să luăm ca exemplu 4 manuale a 300 de pagini = 1200 de pagini). Se scrie cu un creion de culoare roşie pe o foaie de hârtie A4, neliniată, materia de studiu, titlul, adică, numărul paginilor, ce vă doare şi timpul în care doriţi s-o asimilaţi (de exemplu, o oră, o zi, o săptămână, depinde de cât de repede aveţi nevoie să o ştiţi). Se împătureşte hârtia în 7. Se aşteaptă o noapte cu lună plină, de la ora 10 seara până la 5 dimineaţa (nu mai mult, pentru că apar influenţele dezactivatoare ale planetei Pluton), se aşează vasul de apă la geam, pe un ştergar roşu. Sub vasul de apă se pune bileţelul bine împăturit, repetând de trei ori:

Maca macarena ullambam pam param corper corpi, peperit peperoni mihi miha nigra bigra.

A doua zi se bea această apă, în decurs de 7 ore. Atenţie, apa nu se bea cu cana, ci trebuie suptă (cu un pai-pijamal, adică cu dungi roșii, se suge ca limonada). După ce ultima picătură de apă a fost consumată, materia a fost suptă la propriu în creierul adiacent din dotare, iar Substantia Nigra e complet activată și umplută. Ca o plăcintă umplută cu brânză. Din acel moment v-aţi însuşit tot conţinutul cărţilor pe care le-aţi răsfoit cu atenție, le-ați citit de două ori și ale căror număr de pagini le-ați notat cu creion roșu pe hârtia împăturită în 7. Acum sunteţi perfect pregătiţi de examen! Tot acest ritual puternic se înfăptuiește numai și numai îmbrăcați în Camisa Negra, pe care o găsiți aici.

Ce este Piatra Vampirului și cum se găsește?

Aceasta este o piatră personalizată pentru fiecare, care poate fi determinată prin calcularea Cosinusului Oleagenogenic Vampirogramic In Descendent (prescurtat COVID) de către specialiști bine pregătiți, denumiți Potențatori Influenstăriți de Zi și Deplini În Noapte (PIZDIN) pentru asta care se găsesc pe liste aparte din Paginile Roșii-Aurii Fractale (PRAF). Pentru calcularea COVID-ului e nevoie mai întâi de extracția numărul personal care se găsește înscris pe HOL = Harta Orbelor Liberalizate. Mai departe e nevoie de numele complet, data şi locul de naştere a dvs, a părinţilor, a fraţilor dvs şi-a fraţilor părinţilor şi-a bunicilor, a tuturor animalelor de casă sau din bloc, numele întreg al examenul pe care-l aveţi de dat, data examenului, locul examenului, culoarea ochilor, înălţimea, greutatea, situaţia sexuală și situaţia maritală a examinatorului sau examinatoarei, bolile de care a suferit de la naştere până în prezent, vârsta la care a învăţat să meargă și vârsta la care a început să vorbească și 30.000 de euro. Cash.

Multă Baftă!

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s