3 / BMW-uri sau Bizare Mituri despre Wampiri

3. M-am gândit să vă povestesc și despre câteva BMW-uri, adică Bizare Mituri despre Wampiri. Miturile despre vampiri înseamnă acele lucruri care se zic în popor, la horă, dar și pe Facebook sau pe Netflix, despre vampiri, dar care nu sunt adevărate, ci închipuite.

1. Vampirii sug sânge – FALS!

Ideea că vampirii sug sânge este falsă şi instaurată de romanele apărute la începutul secolului trecut, când exista un cult al ororii şi-al roşului. În realitate vampirii nu sug sânge. Ei se hrănesc sănătos, cruditățile și cozonacul fiind alimentele principale, având o alimentaţie bazată pe legume şi fructe, fiind vegetarieni. Deasemenea consumă cel puţin 2 litri de apă pe zi pentru a se menţine supli şi a avea un ten de invidiat, mai ales la lumina lunii pline. 

2. Vampirii sunt nemuritori – FALS!

Vampirii mor la fel ca restul muritorilor, de obicei în jurul vârstei de 99 de ani şi asta pentru că au o alimentaţie sănătoasă. Singura diferenţă e că atunci când mor, mor lăsând prin testament în urma lor colții, dacă au avut, iar dacă n-au avut, nelăsând nimic.

3. Vampirii pot fi alungaţi cu usturoi – FALS!

Vampiriilor le place usturoiul, mai ales cel pisat, deci mâncaţi usturoi dacă vreţi să vă întâlniţi cu ei. Dacă vreţi să-i alungaţi, deşi nu văd de ce, vampirii pot fi alungaţi cu pumni de stafide. E recomandat ca stafidele să fie albe şi să fie aruncate în ploaie, deschizând pumnul, câte 33 deodată, deoarece vampirii se sperie de numărul 33, fiind un număr cu doi de trei.

4. Vampirilor nu le place lumina – FALS!

Vampirii adoră lumina. De aceea preferă stadioanele cu reflectoare, hainele reflectorizante, vopseaua de pe șosele, markerele fluorescente şi ochii de pisică ce lucesc în întuneric.

5. Vampirii au sânge rece – FALS!

Vampirii au sânge cald, mai ales în zona creierului, a inimii şi-a organelor genitale.

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s