Donez premiile concursului Superblog

PS. Deși post-scriptum, precizarea o menționez acum la început, fiind importantă și modificând complet intenția acestui anunț. În urma contactului cu cei care premiază rezultă că premiile nu sunt transmisibile, deci nu pot fi revendicate de altcineva. Nici nu pot direcționate ca donații. Ca urmare, am renunțat la premii. Automat, articolul de mai jos își pierde scopul.

Sunt câteva premii de la concursul de reclame Superblog toamna 2019, toate în bani, total de vreo 3-400 de euro, nu am calculat exact.

Le donez, de preferință unor oameni nevoiași. Pentru asta am nevoie de o adresă și număr de telefon, pe care să le completez în formular. Premiile, aparent, sunt trimise acasă. în cont bancar.

Later edit, că se pare că n-a fost destul de clar.

Cer adresa și nr de telefon al celui care propune cazul. Descrierea cazului vine numai și numai din partea celui care propune asta, și e doar ca să îmi fie mie clar că e locul potrivit unde vreau să ajungă banii. Cine propune cazul, va da premiile mai departe. 
Ar fi dureros, într-adevăr, să spui unor oameni să-și dea datele de contact că le vin niște bani, și apoi să nu primească nimic
Neștiind cum exact funcționează expedierea premiilor, ca măsură de siguranță, să nu dau false speranțe unor oameni, prefer să le trimit persoanei care sugerează cazul, fără ca cei vizați să știe nimic până nu e ceva sigur, adică premiile să fi ajuns la persoana de legătură, ce apoi se angajează să le dea mai departe, celui/celor propus/și de el. Această donație vine ca o surpriză, nu ca o promisiune. 

Cine cunoaște vreun caz de oameni amărâți, bătrâni de prin bloc cu pensie mică, familie cu mulți copii pe care i-ar ajuta, rog să-mi trimită pe email datele (și câteva detalii reprezentative despre caz) să le completez în formularul de concurs. Deadline duminică, 15 dec. Datele rămân confidențiale, cel puțin din partea mea, nu știu cât respectă organizatorii confidențialitatea datelor.

2 comments

  1. Felicitari pentru ceea ce faci!
    Nu cunosc din păcate astfel de persoane, dar sunt sigur ca cineva te va contacta. Frumos.
    O seara frumoasa sa ai!

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s