One comment

 1. Why do we exist? What is the purpose of life?
  În spatele oricărei mari realizări, stă un creator (proiect și constructor). Putem fi de acord că Universul pe care îl cunoaștem (prin ceea ce am descoperit prin știință-învățare și prin experiența proprie) a fost creat cu o deosebită înțelepciune, cu o mare putere de creație, deci de un Creator extraordinar pe care îl putem numi God/ Dumnezeu. Creația sa, întregul Univers, există pentru a-i satisface propria plăcere. Putem recunoaște că ceea ce a creat e demn de toată admirația noastră. Omul, care e făcut din țărâna pământului, are și el aceeași componență chimică ca și globul pământesc, 75% apă, cum are bebelușul la naștere, apoi treptat ne… uscăm, la maturitate, bărbaţii au 60% apă, iar femeile 55%; însă persoanele în vârstă conţin doar 50% apă. Omul a dorit să creeze un perpetum mobile; însă Universul creat de God funcționează matematic.

  Lumea nevăzută, a lui Dumnezeu, e infinită; dar God a tras doar o perdea pentru ca în spatele-i limitat de spațiu și de timp să creeze universul de care vorbim. Aici l-a creat și pe Adam și urmașii săi, coroana creațiunii lui.

  La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pământul. (Geneza 1:1)
  Prin credinţă pricepem că lumea a fost făcută prin Cuvântul lui Dumnezeu, aşa că tot ce se vede n-a fost făcut din lucruri care se văd. (Ep.Evrei 11:3)

  O, adâncul bogăţiei, înţelepciunii şi ştiinţei lui Dumnezeu! Cât de nepătrunse sunt judecăţile Lui şi cât de neînţelese sunt căile Lui! Şi, în adevăr, “cine a cunoscut gândul Domnului? Sau cine a fost sfetnicul Lui? Cine I-a dat ceva întâi, ca să aibă de primit înapoi?” Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin. (Romani, 11:33-36)

  Existăm ca să împlinim voia lui God, aceea de a asculta sfaturile lui, credința în El ca, atunci când ne expiră timpul de viață “aici”, să fim calificați pretențiilor Sale, apți pentru a fi pentru totdeauna în Împărăția lui eternă (fără de timp), bucurându-ne împreună!

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s