2 / A fi sau a nu fi cu colți

2. Ideea greşită, conform căreia se crede că vampirii au colţi, provine tocmai mitul că aceştia s-ar hrăni cu sânge, unul din multele BMW-uri, adică Bizare Mituri despre Wampiri. Ne-conform mitului nr 1, vampirii nu se hrănesc cu sânge. De aceea nici nu au nevoie de colţi sau alte ustensile pentru a găuri arterele sau venele oamenilor.

Vampirii au, ca orice om, 4 canini. Aceşti canini se poartă de regulă în gură până în momentul în care se desprind şi cad. Atunci, obiceiul vampirilor e să-i găurească cu un ac înroşit în foc, să-i treacă prin fir de borangic şi să-i poarte la gât, pe sub haine, pentru a le instiga în adâncul fiinţei lor dorinţa continuă de masticaţie. Guma de mestecat este de aceea la mare căutare la seratele vampiricești.

În vampirologia modernă, aceşti canini, prin hiperbolă, au fost mistificaţi în niște colţi. În limbajul popular se mai foloseşte încă formula “a-ţi băga colţu’ unde nu-ți fierbe oala”, însă tocmai etimologia acestui proverb ne indică hrana principală a vampirilor, încă din timpurile dacice, ca fiind legumele verzi, nefierte. Cruditățile. Unde nu fierbe oala, adică. În timpul sărbătorilor tradiţionale, la Paşti şi la Crăciun, legumele verzi, cruditățile deci, sunt înlocuite cu mâncărurile din oala care fierbe, adică fierturi tradiționale sau naționale. La care se adaugă și cozonacul. Este binecunoscută întâmplarea din istoria Franţei, când regina Maria Antoaneta, la momentul revoluţiei populare, a ordonat gărzilor imperiale să le dea răsculaţilor, în loc de pâine, cozonac. Având o putere calorică mai mare, cozonacul a reuşit să potolească foamea oamenilor și a vampirilor, care gesticulau la un loc cu ceilalți.

În tradiţia modernă se poartă însă ideea că vampirii ar avea colţi şi-n mod absolut ridicol şi arbitrar, cei care preaslăvesc cultul vampiresc, îşi fac ori implant de colţ de cerb, ori îşi ataşează o proteză dentară cu colţi sintetici, fabricaţi pe bază de azbest și silicon. Niciuna dintre variante nu este însă conformă că adevărul ştiinţific despre vampiri şi de aceea profund nerecomandată de Ordo Templi Vampirii, secreta și puternica comuniune a vampirilor autentici.

Vampirii actuali nu mai au colți, pentru că am dezvoltat metode noi, igienice și neamenințătoare de recoltare a hranei bazată pe crudități, despre care vă voi povesti altădată. Colții sunt mai mult o vestigie amfibiană, exacerbată de Hollywood și Vlad Țepeș și nicidecum o necesitate. Majoritatea copleșitoare a vampirilor veritabili sunt fără nicio urmă colț.

Însă, deoarece moda actuală impune anumite norme, unii vampiri aleg să-şi facă nişte colţi. Unii aleg să poarte ocazional, la petrecerile de Halloween, colți artificiali, temporari. Alții și-i cresc singuri, natural, dar necesită întreținuți și piliți.

De obicei, cei care-şi fac colţi (deseori însoţite de tatuaje gotico-metalifere) fac parte din curentul VE, adică a Vampirilor Emoţi (adică emoționali, foarte nesiguri pe ei dar dornici de a epata, fiind de fapt în cel mai jos rang al vampirilor). Cel mai comun loc în care-şi fac colţi este în zona incisivilor superiori. Însă nu e o regulă, unii aleg şi molarii, şi premolarii. Alţii îşi aleg să-şi facă colţi în măseaua de minte.

Iată cele mai comune modalităţi de a obţine colţi de vampir:

1. Mestecarea continuă, cel puţin 8 ore pe zi, de gumă cu gust de castravete, cu tot cu ambalaj tot, timp de un an, neîntrerupt. E interzis să se facă baloane pentru că decentrează structura colților.

2. Vizitarea unui salon de încolţire. Acestea se găsesc de obicei mascate sub numele de salon de masaj sau de coafură. Trebuie să cunoaşteţi economia subterană pentru a obţine o programare. Costul nu este foarte ridicat, de obicei 3 dinţi de aur sunt suficienţi ca plată. Rezultatele sunt imediate şi de durată.

3. Rădăcina de sequoia argintiu (nume latin Sequoia silvirens) are proprietăţi încolţitoare. Se recomandă roaderea unei rădăcini de lungime de 50 cm pe săptămână, timp de 6 luni. Atenţie, aceasta se face folosind doar rădăcini la care copacul este încă ataşat. Rădăcinile uscate sunt nerecomandate deoarece dau rezultate contradictorii. S-a observat că Vampirii Emoţi care rod rădăcini uscate devin tari în clanţă și pot epata mai bine.

Mai există şi alte metode, însă acestea sunt cele mai frecvente, fiind şi cele mai uşor de realizat.

Nu uitaţi totuşi că ce e cool azi, mânie e bull(shit). Moda vine şi trece, colţii rămân! Asiguraţi-vă mai întâi că aceşti colţi sunt ceea ce vă doriţi cu adevărat.

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s