6 bomboane și 5 biscuiți

6 bomboane și 5 biscuiți, fiecare învelite separat în ambalaj, de plastic, desigur, am găsit în geantă când am golit-o, în căutarea unui bon. Pe care bineînțeles că nu l-am mai găsit, probabil zace printr-un buzunar și am să dau de el exact la o zi după ce a expirat termenul de returnare. Cum altfel?

Bomboanele și biscuiții sunt captura de pe lângă ceașca de cafea sau de ceai din oraș. 11 ceaiuri și cafele, la prima strigare. Păi înseamnă că beau, nu glumă. De mâncat, mai puțin. Le iau, totuși, strângătoare, dacă tot vin la pachet, mă gândesc c-o să-mi trebuiască, poate să le dau altcuiva, sau momeală la vreun câine ce mă latră. Pe lângă astea, mai aveam și 2 pliculețe de zahăr. În caz de hipoglicemie. N-a fost niciodată cazul, iar când a fost, n-aveam geanta la mine, anyway, așa că n-am salvat situația.

Le-am scos din geantă, le-am aliniat ca soldățeii pe masă, iar acum geanta mi-e recunoscătoare, e mai ușoară cu niște grame importante când te porți mult prin oraș cu ea de gât.

Mă uit la trupa de biscuiți și bomboane de pe masă și mă întreb ce să fac cu ele. Cât o să rezist? O să? Nici măcar nu-s bune, n-au cum să fie bune, doar îs date pe lângă, fân de umplutură.

4 comments

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s