The new classic love story

Motto:

Married boy meets married girl, they get divorced, they have sex, very bad sex, the end.

 

În Girlfriends’ Guide to Divorce episodul 3, seria 1, o întâmplare drăguță. Pe scurt, e sumarizată în motto. Ea, măritată, începe o relație emoțională, pe email, cu un bărbat însurat. Totul în scris e minunat, mai ales că el e regizor de film, narează totul cu acuitate la fel de fascinantă ca un ardei iute în nas. Își povestesc lucruri intime, de zi cu zi și mai adânci, se creează o legătură sufletească puternică. Ea divorțează, după ce soțul distruge și ultima punte dintre ei, care, după ce găsește mesajele amanților internauț, din răzbunare, începe o relație, doar că de data asta pe bune, fizică, sex&stuff, cu o tânără actriță în vogă, aproape ca vârstă de fiica lor. În cele din urmă, în pofida sau chiar datorită terapiei și medierii, cei doi divorțează foarte urât, cu certuri și răzbunări. Nimeni nu se urăște mai creativ ca doi ex-și.

Coincidență, bărbatul romantic din email divorțează și el. Cei doi eroi, ca-n comediile romantice, vezi When Harry met Sally, au un date night, cu mult prea plămădit, plănuit, descântat și pre-povestit. În sfârșit, ceva acțiune după atâtea vorbe și, surprise-surprise, primul sărut e lame iar sexul străduit de mai apoi, e și mai lame. După sexul muncit și ridicol, care mai bine nu s-ar fi întâmplat, că le-a stricat tot romanțul creat, crescut și idealizat prin emailuri, cei doi stau embarrassed în pat, întrebându-se fixând gol tavanul, cu repulsie și dezamăgire, what the heck is happening with my very-very perfect lover.

Dimineața, scena magistrală, care pune capac la tot. El se trezește, se întinde, cască, se ridică greoi din pat, îndreptându-se spre baie. Ea, încă în rolul de zână, îi dă un bună dimineața perfect întinsă pe un zâmbet cu toți dinții sclipind tăios. Dacă cumva ea mai speră, îi taie și ultimul fir de romantism, când mormăie indispus că diminețile sunt pentru meditat… la sinucidere. Apoi își dă fără fason chiloții în jos, violându-i definitiv privirea și sufletul de zână cu imaginea păroasă a unui fund lăsându-se grobian pe veceu.

Morala? Always take the car for a test drive before you buy it. (not that you have to buy all you test)

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s