7.7 billion people as november 2019. Never alone again.

Dezavantajul că suntem 7.7 billions, e că ne-am diluat. Nu mai există, cu adevărat, unici.  Suntem atât de mulți încât nu se poate să nu fim la fel măcar cu alți câțiva. Autentici suntem, doar că unici din ce în ce mai puțin.

Oricât de ciudate ți-ar fi preferințele, vei găsi măcar o duzină pe tot pământul ăsta care să aibă exact aceleași preferințe ca tine. Oricând, pentru orice bizarerie, se poate face un chatgroup sau un fangroup, un loc unde te aduni cu cei exact ca tine, să vă înțelegeți, să vorbți aceeași limbă, cunoscută doar de voi, câțiva stranii.

Iar avantajul vine tocmai direct din asta. Că niciun ciudat nu se mai simte singur, nu mai este un outcast. Nu mai ești niciodată un rătăcit sau un pierdut. Cineva va înțelege exact felul tău de bâzdâganie. Îți vei găsi confrați întru sucițenie. Mulțimea oferită acum de populația cu numărul cel mai mai vreodată de pe Terra, va conține în ea asemănători. Like minded people. Like strange people.

2 comments

  1. Nici nu știam că numeric suntem atât de mulți;
    … e bine când găsim pe cineva care gândește în mod apropiat să rezoneze cu noi.

  2. Da, cred cred ca e adevarat faptul ca undeva, intre cei 7,7 billions, exista cineva care gandeste ca tine, cineva caruia nu-i pasa cat de ciudat esti, sau mai bine spus, cat de ciudat pari in ochii celorlati. Si e linistitor gandul ca in toata multimea asta nu esti singur, dar, oricat de asemanator ar fi acel cineva, nu poate fi identic cu tine. Asemanator da, dar identic…Dar asta e doar parerea mea
    Ziua buna, Menda!

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s