La femei, șervețele, la bărbați, prezervative

Logic?

Cadouri ce vin dacă comanzi un parfum scump de la Notino, în ghilimele cadouri, numele e prea mare pentru ceva prea mic. Dar e bine folosit în marketing, comanzi ceva și primești cadou, oh, da… repede, să ne grămădim la cumpărături…

Nu, nu primești niciun cadou, ai plătit deja pentru el, un preț exagerat, care nu doar că include costul “cadoului”, ci ar putea include încă vreo 3-4-5-6 parfumuri, dacă nu s-ar denumi cu nume mari.

Dar enervarea mea, dincolo de afrontul prețurilor pe care un împătimit după parfumuri îl va suferi toată viața, a venit când am văzut seturile pregătite: la femei, șervețele de scos boiul de pe față, culoarea de pe gheare, pe undeva e și-o pensetă, poate să mai smulgă un stuf de păr crescut câți alții în zece, peste noapte. La bărbați, prezervative. Și să se spele pe dinți. Două chestii vitale ce fac totalul farmecului lor, nu?

Dar de ce la bărbați prezervative și la femei nu? Când mi se pare tocmai pe dos, mai mult femeile au de tras c-o sarcină nedorită, nu bărbații. De ce le dă lor prezervative gratis, și nu femeilor? Ce grup înțelept de corporatiști au stat la masa aia lungă și au făcut brainstorming ca să ajungă la o astfel de concluzie? Auzi la ei, SOS kit! SOS!? Really, George?

One comment

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s