Poveștile unei inimi

De aici.

Relatia cu toti cu cititorii mei, cu oamenii care imi lasa cate un mesaj pe Facebook sau imi transmit ca un crampei din ceea ce am scris eu le-a ajuns la suflet seamana foarte mult cu o poveste de dragoste. Pentru a primi ceva la schimb, trebuie mai intai sa oferi, neconditionat, fara sa-ti pui limite si sa crosetezi scenarii. Fara sa cunosti cu adevarat cealalta persoana, dar reusind s-o intuiesti dincolo de fapte, ganduri si cuvinte.”

Nu știu dacă mă mai interesează să primesc ceva înapoi. Știu sigur că mă interesa asta în trecut. Tot ce simt acum e doar prima parte, a datului.

2 comments

 1. Stiu ca suntem doar doua ganduri întâlnite întâmplător în lumea asta uriașă a WP. Am schimbat din cand in cand cate o vorba, dar nu vreau sa intru in sufletul tau, nici cu bocancii, nici cu pantofiorii de bal. Tot ce este acolo iti apartine doar tie. Ca e bine sau rau, o poti explica mai bine ca mine. Dar uneori, simt nevoia să scriu(să iti scriu) aici. Nu am să o mai fac daca nu doresti. (Si nu,nu am luat in nume personal ceea ce ai scris. Stiu doar ca sunt momente în care pur si simplu, ne dorim sa fim doar noi cu noi. Ne descarcăm sufletul undeva in eter, pentru că suntem constienti ca altfel tot ce am strâns în noi ne va sufoca la un moment dat. Ceea ce nu înseamnă că dorim neapărat un feedback. Pentru mine cel putin, asta nu e greu de inteles. E o formă de respect pentru dorințele celuilalt. Si pe urma, în casa unui om, nu intri neinvitat) Dar am să continui să citesc.
  O zi buna, Menda.

  • Dacă mă deranjau comentariile, nu lăsam funcția asta.

   Mă bucură rândurile tale, nu-ți fă griji.

   Aici mai mult era vorba de dorința mea, în general, de a scrie, cum e cu ideea cu datul și luatul, idee pe care nici n-am dezvoltat-o aici, de fapt, cum merita, dar nu-i nimic, e un subiect ce revine oricum obstinant, și pe care-l învârt pe toate părțile. Dorință care s-a modificat de-a lungul timpului, nu neapărat în intensitate, cât prin ceea ce înseamnă ea pentru mine personal.

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s