Pe noptieră

Aș putea să am și eu pe noptieră ceva mult mai romantic decât o lampă și fire de telefon.  Ceva care să aducă senzația de confort și de “acasă”. Pe ultima e cel mai greu s-o găsesc. Să-mi țin dormitoarele impersonale, goale, mai impersonale decât dormitoarele de hotel, e poate un mod de-a mă dezatașa continuu de ceva de care tind să mă atașez continuu.

Dar pentru drăgălășenie, aș putea totuși să am ceva decorativ, de exemplu o vază rotundă, mică, în formă de glob, albă, mată, în care să pun o crenguță frumos ramificată. Crenguță de copac, nu din plastic, dacă e ceva ce detest pe lângă alte mii de lucruri, sunt plantele din plastic. Poate aș pune o crenguță din aia cu muguri, deși nu știu dacă ține.

3 comments

  1. Eu mereu pun crengute cu muguri într-o vaza cu apa. După un timp înfloresc. De cele mai multe ori florile sunt albe, pentru că le lipseste lumina naturală și ceva mai putine decat ar fi afară. Dar asa am eu de revelion crengi de înflorite de gutui japonez… alb roz, dar la fel de frumoase. Si chiar din destul de mult. Uneori le asociez cu ramurile luate din arbuști care nu fac flori și rămân multă vreme cu crengi de învestire înainte de vreme. Nu stiu sa pun poze, ca ti-as arata 🙂

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s