Coffee for hair

Da, da, se poate și asta. Nici măcar n-am căutat după idee, ci m-am întrebat așa, într-o doară, sâmbăta la 6 dimineața, când m-am trezit că mă durea stomacul, să-mi fac un ceai de ghimbir, the one and only pentru aciditate, luându-mi încetișor cafeaua din ibric, pe furiș, să nu mă audă stomacul, dacă n-o avea și cafeaua ceva bun de făcut dacă ți-o torni în cap. Perioada asta sunt cu capul.

Google it.

But of course!

Se putea?! Deci, da. Și cafeaua are efecte în interesul nețărmurit al părului. Cosmetic, adică. Sau să zicem healthy? Strălucire, anticădere, bla-blaurile de pe la apa de orez. Cu care m-am lămurit, mi-a făcut părul aspru, tăiat de pe listă, nu vreau să mai încerc a doua oară.

Mi-am băut ceaiul, m-a mai lăsat stomacul. Mi-am băut și prima cană de cafea, a doua e încă caldă. Mă uit chiorâș la ea. În gură sau în cap? Nu-mi vine s-o pun în cap, că e din aia care-mi place, cu aromă de caramel. Pentru aruncat prin păr se poate și una ordinară, că tot atâția antioxidanți are și tot ph de 5.11, chestia care și m-a convins să încerc, de fapt, pentru că ph-ul părului și scalpului e acidic.

Dileme. Dileme existențiale de sâmbătă dimineața fără somn – ce fac cu cafeaua ce mi-a rămas?

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s