Alteya Organics / Organic bulgarian lavender water – bad review

Și-am luat două butelci de 250ml! Scria organic, scria lavandă, gata, am cumpărat. Și încă două. Nu mi-a venit să cred ce urât mirosea! Apă clocită, ca după înmulțirea bacteriilor, numai că e clară, nu floculentă. Miroase încă, pentru că mai am jumate dintr-un spray și-l privesc cu ură de câte ori intru în baie. Celălalt l-am golit, clătindu-mă pe cap de două ori cu el. A fost o idee proastă, pentru că am rămas cu izul ăla de clocit pe păr și care culmea, ține zile la rând, parcă și după spălat mai rezistă. Pe când aromele la apele de flori sunt in mod normal foarte efemere. Ultima dată l-am turnat pe cap așa, între clătiri, ca să nu zic că l-am aruncat direct la canal.

Sunt sigură că e ceva în neregulă cu marca asta, nu e doar un exemplar, să zicem accidental contaminat, ci duhnește la fel în ambele flacoane. Nici nu poți să zici c-a stat în condiții proaste de transport, căci flacoanele vin într-o cutie bine construită. Sau mai e posibilitatea că a fost contaminat tot batch-ul. Oricum, nu am de gând să mă mai ating ever de marca asta, de care oricum n-am auzit niciodată, așa cum n-am auzit de 99.99% din toate firmele și firmulițele care au răsărit ca ciupercile după ploaie să împânzească pământul cu produse “naturiste”.

Sunt unul dintre cei mai naivi cobai de laborator, încerc toate aburerile pe mine, cu o îndrăzneală aproape de neiertat, dar am fost iertată. Fără nicio catastrofă epidermică până acum, în schimb cu rezultat nul. Foarte mari dezamăgiri, de fapt, am exersat de nenumărate ori și în nenumărate moduri frecțiile la picior de lemn. Nu că ar fi așteptările mari, ci așa de proaste sunt produsele.

Ineficiente. Mostly.

Pe ambalaje scriu basme de adormit copiii. De adormit pe mine! Nu mă adorm, doar închid ochii eu de fiecare dată, pentru că vreau de fiecare dată să cred povestea aia de pe cutie. Cele mai remarcabile sunt antisudoriparele naturiste, care au ajuns toate la gunoi pentru că n-am găsit nimic care chiar să și facă ceva. Până și apa (aproape chioară) de rosewood, simplă, e mai dez-odorizantă decât toate scornelile. Născociri! Și evident, născociri pe supra-preț, de, e de la natură, nu? Culmea, când tocmai natura ne dă toate alea for free.

Leave a reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s